Quantcast

Carlota Corredera: "Em van trucar de tot per la meva pes"

Carlota Corredera , la directora de 'Sálvame', ha viscut un autèntic calvari amb el pes que, per fi, ha arribat a la seva fi després d'aprimar uns 30 quilos en només 5 mesos i fins a 50 en un any. Ahir es va desfogar moltíssim davant les càmeres del programa, explicant el mal que l'ha arribat a passar aquests últims mesos, des que va donar a llum a la seva filla i va engreixar.

"Quan estava embarassada em van faltar el respecte des de les xarxes socials a causa de la meva pes, però el pitjor va ser quan vaig començar a presentar, em van cridar de tot" , va dir amb molta impotència. No obstant això, això el va fer agafar forces i deixar de banda els seus problemes amb el menjar, que van arribar "després de la pèrdua del meu pare" .

"Porto a dieta des que tenia 7 anys a causa de que els meus pares em van portar a un metge. Per això, com sé el mal que es passa, tinc molta por que li passi al meu filla i tant de bo hereti el metabolisme del seu pare, perquè no tingui els mateixos problemes ", ha confessat. Corredera ha presentat diverses vegades el 'Deluxe', malgrat la seva baixa autoestima, i agraeix que l'hagin deixat fer-ho amb tants quilos de més.

"Al gener vaig començar un nou mètode per aconseguir un pes saludable. He perdut 30 quilos en 5 mesos. La bàscula al novembre indicava que tenia un grau 13 de greix visceral i és un risc cardiovascular gravíssim però he aconseguit situar-lo en 8%. faig molt de cas als meus metges: com cinc vegades al dia, res d'hidrats i faig molt exercici amb una entrenadora personal, perquè si no, no serviria de res ", va explicar a prop del seu famosa dieta .