Quantcast

Rossi: "L'accident de Luis Salom no va ser normal, va passar alguna cosa amb la seva moto"

L'endemà passat de la tràgica mort de Luis Salom al circuit de Montmeló , la polèmica comença a arribar en forma de declaracions d'altres pilots que qüestionen la seguretat de la revolt 12 . I és que fins i tot abans de córrer molts d'ells ja havien avisat. Va ser aquí on va perdre la vida el jove mallorquí després de sortir d'ella i els investigadors continuen treballant per aclarir el que va poder ocórrer.

Ha estat Valentino Rossi que ha explicat que tots els pilots del Mundial de Motociclisme eren conscients que aquest tram del circuit català era "perillós" i ha assegurat que l'accident de l'espanyol "no va ser normal ".

"Hem parlat de la corba 12 durant sis anys. És molt car modificar l'escapatòria en aquesta zona. Però tots sabíem que era una zona perillosa, encara que en l'accident de Salom, desafortunadament, va passar alguna cosa amb la seva moto ", ha postil·lat el campió del món de MotoGP. També ha assegurat que en el campionat hi ha "un mínim de 10 corbes" similars a la de Barcelona.

Rossi no s'ha mostrat partidari de dissenyar el revolt 12 canviant el pas per la 10 cap a la 11 i incorporant la 'xicana' a la 12 perquè "amb aquest nou disseny de circuit vam patir molt, especialment perquè necessitem usar el pneumàtic davanter més dur, però malauradament no podem fer-li treballar de la forma correcta".