Quantcast

L'equip de Moto2 de Luis Salom no surt a pista en senyal de dol

L'equip de Luis Salom , el SAG Team, ha pres la decisió de no sortir a la pista durant el dia d'avui en senyal de dol per la mort del jove espanyol als 24 anys. "Luis ens ha deixat en un revolt del Circuit competint, fent el que més li agradava i estimava. Per a una família com la nostra, que gaudia dels seus èxits i el seu treball, del seu somriure i la seva determinació, la seva pèrdua ens deixa un gran buit ", escrivien en un comunicat.

L'equip de Moto2 expressava les "gràcies" per "tot el que ens has donat durant el temps que hem passat junts, segur que seguiràs donant guerra allà dalt, mai t'oblidarem ". Tot el món de l'esport està molt commocionat per la mort de Salom després d'un terrible accident al revolt 12 del circuit de Montmeló i no sortiran a la pista a competir.

El món de les motos s'ha tenyit de dol només cinc anys després de la mort de Simoncelli, que va caure i va ser atropellat pel seu company i amic Valentino Rossi. De moment, s'estan investigant les causes de l'accident que li ha costat la vida al jove mallorquí.