Quantcast

Mor la llegenda de la boxa, Muhammad Ali, als 74 anys

La llegenda de la boxa, Muhammad Ali, ha mort aquesta nit als 74 anys en un hospital de Phoenix (EUA), en el qual havia estat ingressat hores abans tot i que fonts properes a la seva família recalcaran que la seva situació era "satisfactòria" .

El portaveu de la família, Bob Gunnel, havia informat que havia patit problemes respiratoris, però només unes hores després donava la notícia de la seva mort. "Després de 32 anys lluitant contra la malaltia de Parkinson, Ali va morir" , va dir.

L'excampió mundial dels pesos pesats patia aquesta malaltia des de 1984 i van saltar les alarmes quan el passat 9 d'abril va aparèixer en públic en un sopar de boxejadors històrics i se li podia veure molt afeblit.

Es va retirar del món de la boxa amb 56 victòries i cinc derrotes, el que li va proclamar el millor campió dels pesos pesats de tots els temps, i va ser contra Trevor Berbick el 1981, que el va vèncer per punts.

El portaveu de la família de Muhammad Ali no ha volgut especificar quan serà el funeral, però sí que ha recalcat que es durà a terme a la seva ciutat de Louisville, on vivia des de fa anys amb la seva quarta dona, Lonnie, i tenia una vida tranquil·la.