Quantcast

Alt Urgell, 3 de juny 2016: ERC PRESENTA AQUEST PROPER PLENARI DUES MOCIONS

El grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell presentarà al proper plenari, dilluns vinent, dues mocions, en què es demana, d’una banda, regular la prostitució al municipi; i de l’altra, un pas de vianants per a l’accés a l’Institut Joan Brudieu des del camí de la palanca.

Esquerra afirma que ha detectat “deficiències de mobilitat a l’entorn emprat per a l’entrada i sortida d’alguns alumnes, pel camí de la Palanca”

El grup municipal d’esquerra republicana ha comunicat que : “lamenta la inexistència de cap regulació sobre la prostitució” i recorda que, “L’any 1995 es va despenalitzar l’oferiment de serveis sexuals a canvi de diners, “deixant aquesta activitat en una situació d’alegalitat que no s’ajusta a cap normativa legal i abocant les persones que s’hi dediquen, especialment les dones, a una situació de màxima vulnerabilitat i invisibilitat social, en mans de màfies i persones que en poden abusar, explotar sexualment i dur-les cap a l’esclavatge sexual”

ERC la Seu també ha presentat dues preguntes escrites a l’equip de govern, per tal de saber la situació en la qual es troben les negociacions amb el Departament de Salut i Departament d’Interior per tal d’ubicar, a la Seu, serveis d’emergències i de trasllat en helicòpter del SEM i el GRAE

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, portaveu ERC la Seu d'Urgell