Quantcast

La Cerdanya, 3 de juny 2016: PUIGCERDÀ REFÀ LA PISTA NÚMERO 2 DE TENNIS

Dins les actuacions previstes per aquest 2016, l’ajuntament de Puigcerdà té sobre la taula un seguit de millores a les instal·lacions del poliesportiu. Una d’elles és la remodelació de la pista número 2 de tennis, que es convertirà en una pista de greenset. Tal com es pot veure a les imatges, ja han començat els treballs per refer-ne el paviment.

De fet, el consistori ja ha remodelat la pista número 1, que és de terra, i la 4, també de greenset. Amb la nova pista número 2, només quedarà per millorar la número 3, una actuació que es farà més endavant perquè aquesta pista es troba en bon estat. Piñeira ha recordat que, tot i que a la comarca són coneguts els esports d’hivern, hi ha moltes persones que practiquen altres disciplines.

El cost total de l’actuació és de 46.000 euros, la meitat dels quals els aporta la diputació de Girona, i la resta l'ajuntament de Puigcerdà i el Club Poliesportiu. Es preveu que els treballs finalitzin just abans de l’estiu, quan hi acostuma a haver més usuaris a les instal·lacions esportives.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ