Quantcast

Els Pallars, 3 de juny 2016: TREBALL D'EQUIP PER ACONSEGUIR EL PIRINEU QUE VOLEM

Durant la jornada-debat sobre El Pirineu que tenim, el Pirineu que volem celebrada a l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu on ha intervingut diferents agents polítics, econòmics i tècnics del territori s’ha posat sobre la taula la necessitat de treballar tots a la una per millorar les condicions de vida al Pirineu, tant econòmiques, com socials, que ajudin a fixar gent al territori.

La jornada ha estat organitzada per l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu, l’Institut per al Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran i el Col·lectiu d’Opinió de l’Alt Pirineu i Aran.

La jornada vol sobretot reivindicar el Pirineu i entre tots construir un futur millor, per aquest motiu es creu que aquesta és la primera d’un seguit de jornades que s’han de celebrar un parell de cops l’any i que han de servir com a punt de trobada dels diferents ens que dinamitzen el Pirineu.

Parlen al vídeo: JORDI ABELLA, Director Ecomuseu de les Valls d’Àneu – PERE PORTA, Director IDAPA – ERNEST ALTÉS, Coordinador Col·lectiu Opinió Alt Pirineu i Aran