Quantcast

Els Pallars, 3 de juny 2016: INFORMAR D'INCIDÈNCIES DEL PARC A TRAVÉS D'UNA APLICACIÓ

El parc natural de l’Alt Pirineu, a través d’una iniciativa de l’Associació esportiva Pallars que ha finançat el projecte, ha ampliat l’aplicació per a dispositius mòbils Deixa’t guiar amb un apartat per a fotoincidències. Un espai on els visitants del parc poden penjar desperfectes que es troben a la zona i ajudar així al manteniment de l’espai natural, ja sigui brossa, camins en mal estat o infraestructures danyades.
Aquestes fotografies arriben a la seu del Parc i els tècnics intenten resoldre-les, una forma per agilitzar la conservació de l’espai natural.
A més, igual que la resta d’aplicació, aquest apartat també està ideat com un joc per fomentar el turisme familiar. Els visitants que informin de tres desperfectes rebran una samarreta com a obsequi.
L’aplicació compta amb altres apartats com són un Quadern de camp perquè els més petits de la casa gaudeixin de la natura i informació d'activitats i punts d’interès, serveis del territori i una xarxa de senders.