Quantcast

La emocionant reacció d'una nena en regalar una nina amb pròtesis

Una nena de 10 anys, natural de Texas (Estats Units) ha rebut un dels millors regals que li podien fer. Es tracta d ' una nina amb pròtesis a la cama, com la que porta ella mateixa. I és que, el seu somni sempre havia estat tenir una nina que fos semblant a ella, igual que les tenien la resta de les seves amigues.

Les nines en què es pot escollir el to de pell, de cabells, d'ulls, la roba i altres accessoris, cada vegada tenen més èxit entre les nenes d'Estats Units. Ara, gràcies als esforços que ha fet la seva mare, la petita Emma ja té la seva.

I és que, encara que l'empresa de nines no les fabrica, la mare de la nena ha fet tot el possible perquè una empresa de pròtesis li fabriqués una nova cama al canell.

La reacció d'Emma al veure el regal és realment emocionant, ja que no pot deixar de plorar en veure que per fi té una nina com ella.