Quantcast

Vídeo: Així va ser l'accident de Luis Salom a Montmeló

El pilot mallorquí Luis Salom (Kalex) ha perdut la vida després d'un gravíssim accident a Montmeló.

Salom, que estava competint com a pilot de Moto 2 per tercer any, s'ha caigut en la revolt 12 del circuit català, quan faltaven 24:39 minuts per que finalitzés la segona sessió d'entrenaments lliures.

Segons es pot veure en les imatges, la moto ha sortit disparada i Salom ha impactat fortament contra les proteccions d'aquesta corba, que només s'utilitza per a carreres de motos però no de cotxes .

El pilot s'ha quedat estès a terra fins que han arribat els serveis mèdics i l'han traslladat en ambulància d'urgència a l'Hospital General de Catalunya, on poc després ha perdut la vida. L'helicòpter del RACC també estava preparat, però han decidit traslladar-li millor per terra.