Quantcast

Mor el pilot Luis Salom després d'un greu accident a Montmeló

El pilot espanyol Luis Salom ha mort després de patir una greu caiguda en l'última sessió d'entrenaments de Moto 2 del Gran premi de Catalunya , que se celebra aquest cap de setmana.

El pilot, de només 24 anys, ha mort a l' Hospital General de Barcelona , al qual havia estat traslladat d'urgència en ambulància des del circuit de Montmeló.

Salom havia sortit de la pista a la corba número 12 del circuit, i ha impactat fortament contra les barreres. Després de quedar-tombat sense reaccionar durant diversos minuts ha arribat l'assistència mèdica, i s'ha tret la bandera vermella a Montmeló , a falta d'24 minuts perquè es completés la sessió, que finalment ha estat suspesa.

"Luis Salom ha mort. Dos cotxes metges van acudir immediatament a la corba 12, així com l'helicòpter després de l'accident. A causa de les complicacions es va prendre la decisió de portar-lo per carretera a l'Hospital General de Catalunya, el més proper. va entrar al quiròfan, però l'equip de trauma no va poder fer res. ha mort a les 16:45 hora local ", explica el comunicat oficial que ha emès Dorna.

El pilot, natural de Palma de Mallorca, tenia 24 anys i està era la seva tercera temporada a Moto 2.