Quantcast

Un conductor es salta el peatge de Sevilla a Cadis i arrasa a la xarxa

El de pagar peatges és una cosa que a la majoria de conductors no els fa cap gràcia … L'exemple perfecte és aquest jove gadità, que està arrasant a Youtube.

El conductor , que va publicar el vídeo diumenge passat ja ha aconseguit fer-se viral, i és a prop de superar les 400.000 visites. En les imatges explica que es nega a pagar el peatge de l'A-4 Sevilla-Cadis perquè "la Llei ho permet i aquesta concessió està des de 1993 amortitzada, mentre tots els governs la segueixen renovant ".

A més, explica que per fer un "simpa" sense complicar-se n'hi ha prou amb dir-li a la persona que es trobi en la finestreta que no tens intenció d'abonar, i llavors han de deixar-te passar. " El semàfor només indica si hem pagat o no, no està regulat pel Reglament General de Circulació".

La concessió de la gestió de l'A-4 la té Aumar, filial d'Albertis, fins 2019. Serà llavors quan es decideixi si es renova o es cancel·la la privatització.