Quantcast

Per què li fa Eva González una peineta a la Cristina Pedroche?

Eva González ha revolucionat les xarxes socials amb una foto en què apareix fent una peineta. A qui li dedica aquest gest? Doncs ni més ni menys que a Cristina Pedroche , que és qui apareix a la pantalla que es veu al fons de la foto.

Però tranquil·litat perquè, al contrari del que pugui semblar no hi ha cap tipus de mal rotllo entre elles … Què és el que passa llavors?

Tot va començar durant el programa de 'fent zàping' d'aquest dijous, en què Pedroche va emportar un vídeo d'una enxampada protagonitzada per I va González. s'hi veia la presentadora de ' es diu cobla ' a Canal Sur fent-li una peineta de broma a un company de programa. Quan es va adonar que les càmeres havien captat el moment, ella va sortir del pas rient.

Per demostrar un cop més el seu sentit de l'humor, l'ex Miss Espanya, que estava veient 'fent zàping' quan van sortir les imatges del moment, va publicar això a Twitter: "enxampada de ple en 'fent zàping 'amb la peineta. Escolta, que quan vulgueu us faig una, eh? ".

Després que llegissin el seu tuit en directe, González va tornar a la càrrega, publicant la foto de la peineta . "Sense maldat, però m'ha sortit amb Cristina Pedroche. Ja ie faré una altra a tu, Frank Blanco, ia tu, ia tu …" , va escriure.