Quantcast

La Fiscalia exculpa Leo Messi i demana 18 mesos de presó per al seu pare

Després que Leo Messi declarés ahir a la Audiència de Barcelona per suposat frau a Hisenda. Avui, la fiscal Raquel Amado ha conclòs en l'última sessió del judici que el futbolista ha de ser exculpat.

Segons la fiscal, el frau fiscal "ho va autoritzar" el seu pare, Jorge Messi, per al qual ha demanat 1 8 mesos de presó. I és que, considera que és cert que era ell qui portava tots els assumptes relacionats amb l'economia del seu fill. El 10 del Barça ja va declarar en la jornada d'ahir que ell es dedicava a jugar a futbol, ??i que confiava en el seu pare per a aquests temes.

"El frau s'executa perquè hi ha una decisió del seu pare" , ha assegurat la fiscal. Per això, ha exculpat Leo Messi , considerant com a únic responsable del frau de 4,1 milions d'euros a Hisenda, per ocultar els ingressos de la gestió dels seus drets d'imatge. Això es va repetir en els anys 2007, 2008 i 2009.

d'aquesta manera, la Fiscalia ha sol·licitat 18 mesos de presó per a Jorge Messi. Per la seva banda, l'Advocacia de l'Estat, sí que veu responsable al crac argentí, pel que ha sol·licitat per a tots dos 22 mesos de presó.