Quantcast

El cantant Deparamo actua aquesta nit al Teatre Nou Apolo

Després d'una setmana amb molta calor i treball ja toca descansar, i quina millor manera de començar el relax que en un concert de música actual i temes clàssics. Aquesta nit, a les 20:30 hores, Deparamo actuarà al Teatre Nou Apolo per presentar el seu nou treball 'Music has no limits ".

En aquesta ocasió el cantant granadí al piano interpretarà amb la seva banda 1 selecció de cançons de l'actualitat barrejades amb altres clàssics. Durant l'actuació sonarà pop-rock, R & B, soul, jazz i la música clàssica que en alguns moments es barrejarà amb el house i el tràngol.

Després de molts anys tocant el piano a clubs, festivals d'electrònica i altres esdeveniments en els quals ha fusionat melodies amb un Dj en directe, Deparamo arriba als escenaris per donar a conèixer el seu lema a tots els assistents: la música no té límits. Sota aquest eslògan, el cantant decideix crear el seu propi espectacle en què barrejarà el clàssic amb el modern gràcies al seu company de tota la vida, el piano.