Quantcast

Què volen dir els clotets a l'esquena?

Els clotets a l'esquena, aquests dos huequitos que s'han sobre del darrere, no només són una qualitat estètica o una passió oculta objecte de fetitxisme, també poden revelar-nos coses sobre els qui els llueixen: es tracta de persones amb més facilitat per arribar a l'orgasme. De fet, a aquests buits se'ls ha anomenat tradicionalment també els 'Hoyuelos de Venus' .

No és un fet comprovat científicament, però sí àmpliament divulgat i sostingut pels qui els posseeixen .

l'origen pot tenir a veure amb la fisonomia: aquests clotets es troben a la zona baixa lumbar, just en el lloc en el qual, entre l'apòfisi espinosa (dues prominències òssies que sorgeixen de la part posterior de les làmines de les vèrtebres) i el punt d'unió dels glutis. Aquí es troba l'anomenat rombe de Michaelis dels que els houelos serien els vèrtexs.

La teoria que relaciona els clotets amb millors orgasmes asseguren que aquests clotets funcionen com a receptors d'estímuls nerviosos capaços d'enviar-los eficaçment al llarg de la columna vertebral.