Quantcast

La increïble transformació física de Jasper ( 'Crepuscle')

El seu nom és Jack Rathbone , encara que se li coneix molt més per interpretar a Jasper, un membre més de la família Cullen a la saga de ' Crepuscle 'que va captivar fa uns anys a tota l'audiència. Però ja res queda d'aquell jove amb la pell blanca i els ulls taronges, ha crescut i la seva transformació és espectacular, tant que ja se li ha denominat com 'el doble de Pablo Iglesias' per la seva increïble semblança .

Rathbone té 31 anys i acaba de ser pare per segona vegada amb la seva parella, s'ha retirat del món de la interpretació i actualment es dedica a la música col·laborant en el grup ' Little Kids Rock ', una ONG que treballa en l'educació musical de les escoles públiques més desfavorides dels EUA.

Té el pèl una mica llarguet, els ulls verds i un aire que a les xarxes socials li ha recordat al líder d'Podem, Pablo Iglesias . I és que l'actor de ' Crepuscle ' s'assembla molt, encara que no sabem si li coneixerà.