Quantcast

Què passaria a la Terra si l'home desaparegués de sobte?

Què passaria amb la Terra si la humanitat desaparegués d'un dia per l'altre? Passaria, per exemple, que les plantes nuclears trigarien dos dies a suspendre la seva activitat, però els molins d'energia eòlica seguirien funcionant fins que es quedin sense lubricant i els panells solars es tornarien inútils, coberts de pols com estarien.

com els generadors de les preses hidroelèctriques s'activen amb el corrent de l'aigua poden funcionar sola durant mesos, o fins a anys. Però la qüestió energètica no serà res comparat amb la crisi a la fauna domèstica. I és que després de 10 dies, les mascotes tancades a les cases dels seus amos es van a morir de fam o deshidratació . Mil milions de pollastres i milions de vaques i altres animals de granja moririen en captivitat. I, per descomptat, aquells que aconsegueixin alliberar-s'enfrontaran en una lluita sense quarter per la supervivència.

"En el món real de la vida salvatge no hi haurà lloc per als gats i gossos de raça, així que seran els primers a extingir-se. les cames curtes dels bulldogs i les mandíbules petites dels terriers es convertiran si no mortal. en unes poques setmanes no hi haurà gossos de races petites perquè els grans s'uniran en gossades i els caçaran al costat d'altres animals ", segons la teoria.

Hi ha més en aquesta teoria que potser, algun dia, no fos ciència ficció. "Aproximadament un mes després que desapareguem, l'aigua de les plantes d'energia nuclear es va a evaporar i les estructures van a explotar per la pressió pitjor que Fukushima o Txernòbil. Milions d'animals es moriran de càncer. Però dins de tot, el planeta es recuperarà bastant ràpid de la radiació ", asseguren els autors del vídeo.

" Un any després que la gent desaparegui, tots els satèl·lits artificials es precipitarien després de diversos anys ", han especificat, sense detallar com afectarà això a l'atmosfera i el terreny. ¿I les nostres ciutats? Els carrers quedaran cobertes de vegetació en només 25 anys . "Sense nosaltres, l'aire serà més net. En algunes ciutats s'estendria l'horitzó. Ciutats com Dubai o Las Vegas seran engolides per les sorres del desert, el mateix que la resta de la naturalesa" , es escolta al vídeo.

"Després de 300 anys, les construccions de metall com la Torre Eiffel o els ponts d'acer començaran a trencar atès que durant tot aquest temps no hi va haver ningú per pintar i protegir-los de la corrosió ", han assegurat.

"Els grans animals marins també estaran feliços de no veure'ns. No obstant humans, les balenes es reproduiran fins on pugui alimentar-les al mar" , van explicar, sense fer esment al temps que trigarà a degradar-les escombraries que sura en els oceans. Les ciutats seran boscos i pantans en 500 anys.