Quantcast

El pare d'una víctima d'un assassí en sèrie salta sobre el reu en ple judici

Va ser massa tensió parell el pare d'una víctima d'un assassí en sèrie a Ohio, EUA Durant una sessió del judici de Michael Madison, de 38 anys, acusat d'assassinar a Angela Deskins, Shetisha Sheeley i Shirellda Terry en aquell estat del país de les barres i estrelles, el pare d'una de les víctimes no va poder evitar llançar- sobre l'assassí per agredir-lo. I a tots, ens semblarà més que justificat.

Tot va passar mentre el progenitor testificava. En aquest mateix instant, Madison, l'assassí es mostrava somrient i va ser llavors quan el pare ofès, indignat i ple d'impotència es avalanzó sobre ell. El dur moment va ser captat per les càmeres. L'incident no va arribar a més perquè els agents es van interposar entre tots dos portant-de la sala. Finalment, Madison va ser condemnat a mort per l'assassinat de les tres dones.