Quantcast

El drama que posa en perill la continuïtat de Víctor Sandoval a 'Supervivientes'

Víctor Sandoval està demostrant una temprança molt llunyana al seu caràcter a 'Supervivientes' . El presentador, una persona polèmica i que sempre dóna joc als platós, s'està mostrant un tant reservat en aquesta edició, cosa que ha fet pensar a Jorge Javier Vázquez que "semblava que s'havia empassat a Buda".

< p> No obstant això, aquest estat de Víctor Sandoval de passivitat durant tot el dia té una explicació. Quin? Els problemes que suposa per a ell pescar a la illa, ja que li causava molta pena matar els animals per després menjar-se'ls. La falta de menjar a 'Supervivientes' és una evidència i qualsevol és susceptible d'alimentar els concursants, més enllà de l'arròs que té cada dia.

Aquesta situació ha provocat debilitat en Víctor, que després d'afrontar que havia de pescar i menjar per seguir a Hondures s'ha trobat amb un altre greu problema. Quin? Que el marisc li dóna al·lèrgia.

A Víctor li han sortit molts grans en els últims dies pel cos , els quals no va dubtar a ensenyar a la gala d'aquest dijous per fer veure que no té conte i que se li ha posat tota l'esquena com un autèntic crom.