Quantcast

Sara Carbonero i Iker Casillas tornen a ser pares

Sara Carbonero i Iker Casillas han tornat a ser pares d'un segon fill durant la nit de dijous. El nou membre de la família va néixer a la clínica Ruber Internacional de Madrid en un part programat per cesària a les 20:25, igual que va ocórrer amb Martín , el primer fill de la família, segons ha explicat 'Hola'.

La parella es trobava des de feia uns dies a la capital, esperant per donar a llum al seu nou fill, i amb el porter de permís amb la Selecció espanyola després d'aterrar ahir al nostre país després de viatjar de Salzburg. En el seu bloc personal va escriure que esperava que Martín tingués un company de jocs el 29 de maig, però sembla que volien guardar que la data era el 2 de juny. Tots dos van romandre tot el temps junts a l'hospital.

El sexe del nen es va saber des del primer moment en què Carbonero ho va saber, però es desconeix, de moment, el nom que li posaran al nounat. La parella va contraure matrimoni civil en secret en una cerimònia íntima el passat 20 de març, en la qual tan sols van estar presents els seus familiars més propers.

Si Casillas i Carbonero porten el mateix guió que quan va néixer el seu altre fill, tots dos posaran a les portes de la clínica i diran en les pròximes hores el nom del nadó.