Quantcast

Dani Alves deixa el Barcelona i signa per dos anys amb la Juventus

El lateral Dani Alves deixa el Barcelona i no li costarà ni un duro a la Juventus de Torí , club en el qual intentarà eixamplar a encara més el seu palmarès. I és que el defensa va incloure una clàusula en el seu contracte després de la seva renovació a última hora amb el Barcelona en el curs anterior que permetia la seva sortida lliure del club espanyol. "He pres la decisió de buscar un nou repte en la meva carrera, perquè les etapes -també les que són boniques i gloriosas- s'han de saber obrir, gaudir i acabar quan és el moment precís. I el meu moment és aquest" , va escriure Alves en el seu compte d'Instagram.

Des de l'àrea esportiva del Barça es prenen amb tranquil·litat la marxa d'Alves, un jugador que ha baixat el seu rendiment les darreres campanyes i que, però, tenia una altíssima fitxa de 11 milions bruts anuals més tres a variables . "ha decidit anar-se'n. Ens ha comunicat la seva intenció i és una decisió molt personal que nosaltres vam acceptar. No hi ha més a dir ". I va ampliar: "Ha estat un jugador extraordinari amb un comportament exquisit i fantàstic". També Alves es va acomiadar amb paraules d'afecte: "Sóc un privilegiat, un futbolista treballador i honrat, a qui la vida li ha permès vestir la samarreta del millor club del món en una dècada prodigiosa" .

la sortida d'Alves, que ha aconseguit 23 títols de blaugrana, suposa un problema per a la rereguarda dreta. En l'actualitat la plantilla culer disposa de dos homes en aquesta demarcació, Sergi Roberto que no juga al seu lloc i que encara està en procés d'adaptació, i Aleix Vidal, que va costar 19 milions més variables, però en qui no confia Luis Enrique. Cal recordar que davant Dani Alves, ningú ha pogut prendre-li molts minuts, ni Adriano, ni Montoya o Douglas , han suposat competència real per al brasiler.