Quantcast

Animals que poden aparèixer en el teu vàter

-

1
Imagina que estàs assegut a la tassa del vàter de casa teva, tranquil·lament, llegint una revista

Imagina que estàs assegut a la tassa del vàter de casa teva, tranquil·lament, llegint una revista o, més ben dit en aquests temps que corren, parlant per WhatsApp. Però, de sobte, passa una cosa totalment inesperat, cosa que mai se t'havia passat pel cap … Una cosa t'està acariciant o picant per darrere! T'han enxampat amb el cul a l'aire, i mai millor dit, i és que un animalet bastant fastigós ha decidit fer-te companyia en aquest moment tan íntim. Per molt que sembli estrany, és una cosa bastant comú que, sobretot, succeeix en llocs que estan tanques de camps i en els quals es pot colar qualsevol tipus de bestiola per les canonades. No és impossible, cal tenir mil ulls. Aquests són els animals que poden aparèixer per la teva vàter en qualsevol moment. Rates i ratolins No és cap llegenda, pot passar a qualsevol casa o pis. Aquests animals que tant s'assemblen a nosaltres en l'ADN i que tant fàstic ens donen són més a prop del que ens imaginem, viuen a les clavegueres i es colen per qualsevol racó, sobretot per les canonades. I, és clar, per no ofegar necessiten pujar a la superfície. La musofobia , la fòbia a les rates i ratolins, és d'allò més comú en els éssers humans, tot i que són éssers molt intel·ligents, ja que troben el camí per colar-se a qualsevol casa i de qualsevol manera. El millor és que la tapadora del vàter es mantingui tancada, encara que això de vegades tampoc és una solució, ja que són capaços d'aixecar molt de pes si són grans, o mossegar-fins travessar-la. No hi ha solució, estan per tot arreu. Neixen, es reprodueixen en grans bandades i moren als dos o tres anys. S'estima que al món habiten més de 80 milions de rates i rantoncillos, així que sort amb elles si te les trobes.

Atrás