Quantcast

La Cerdanya, 2 de juny 2016: LA MOLINA AMPLIA EL BIKE PARK

L’estació de La Molina inicia aquest cap de setmana les activitats d’estiu. Una de les principals novetats que presenta el complex ceretà és l’ampliació del seu Bike Park, que aquesta temporada disposa de fins a 42 quilòmetres de recorreguts per a tots els amants de la bicicleta de muntanya. Concretament s’han habilitat quatre nous circuits de baixa dificultat a la zona de Trampolí, pensats tant per als que volen provar aquesta activitat per primera vegada com per aquells que volen perfeccionar la seva tècnica.

Els circuits de Trampolí se sumen als altres nou de La Tosa, que són de major dificultat. De fet, els clients demanaven que una zona del Bike Park fos per a principiants.

Per poder utilitzar el Bike Park, l’estació ofereix dos tipus de forfets: el que permet agafar el telecabina i provar tots els circuits, que té un cost de 23 euros per als adult i 15 per als infant, i el que només dóna accés a la nova zona de Trampolí, que val 8 euros el forfet adult i 4 el d’infant.

A banda de la seva activitat estrella, La Molina ofereix aquesta temporada d’estiu altres activitats com ara el tubbing, els inflables i el circuit d’interpretació de fauna i, també, totes les propostes que es posen en marxa al voltant del llac, com ara els jocs d’aigua o el lloguer de patinets.

L’estació oferirà totes aquestes activitats fins a principis d’octubre.

Parlen al vídeo: ANNA SIRVENT, RESPONSABLE COMUNICACIÓ LA MOLINA