Quantcast

L'error en aquest cartell que ha tornat boja a la xarxa

Mira bé aquest cartell. Veus on és l'error? Probablement de primeres no … Però tranquil, perquè això mateix li està passat a molta gent a les xarxes socials.

Alguns miren la quadrícula amb números escrits en una cartolina blau que sosté l'home i, per més que la repassen no fan més que comprovar el que sospitaven des del principi: els números de l'1 al 9 estan ben escrits.

I és que, tot i que tots tendim a buscar l'error en els números, lamentem dir-te que no es troba aquí. Per si encara no t'havies adonat, l'error està en la frase . A la cartolina groga que sosté l'home amb l'altra mà es pot llegir: "Share when you find the mitsake", que en castellà seria "comparteix quan trobis l'error".

Si encara segueixes sense veure la sentència, aquest està en la paraula 'mistake' (error), ja que apareix, mal escrita, com 'mitsake'.