Quantcast

L'autor del tiroteig de la Universitat de Califòrnia tenia una llista per matar més gent

El autor del tiroteig de la Universitat de Califòrnia , que va provocar el caos al campus després de matar una persona d'un tir i suïcidar-se després, tenia planejat matar més gent.

Es tracta d'Mainak Sarkar, 1 exalumne de la facultat d'enginyeria de 38 anys , que actualment estava treballant en el seu doctorat. Pel que sembla, havia acusat el seu víctima d'haver-li robat el codi del seu ordinador.

Per aquest motiu, Mainak Sarkar va decidir matar el docent al qual acusava del robatori, William Klug, de 39 anys en una oficina de l'edifici número 4 de la UCLA , en el qual després es va suïcidar.

No obstant això, segons recull El Mundo, aquesta no és l'única mort que tenia planejada l'autor del tiroteig. Pel que sembla, ja havia matat una dona d'un petit poble de Minnesota, i més tenia una llista amb altres objectius , entre els quals apareixia el professor mort, segons Charlie Beck, cap de policia de Los Angeles .