Quantcast

Núria Roca assegura que no es penedeix de les seves paraules sobre Cristina Pedroche

Fa unes setmanes que Núria Roca va desencadenar la polèmica al donar la seva opinió sobre la relació que mantenien Cristina Pedroche i David Muñoz, assegurant que incitava al maltractament i titllant-la de perillosa perquè llançava un missatge de possessió.

En un esdeveniment al qual ha assistit Roca no ha dubtat a tornar a parlar sobre aquesta polèmica per la revista Hola, i afirma no penedir-se de res. "Però en absolut. Per què? Si és el que penso ".

"No he parlat amb Cristina. Tampoc vaig fer aquesta entrada al meu blog per fer mal, només em CENI a opinar sobre certs missatges que es llancen a la societat. Per descomptat, cadascú és lliure de tenir la relació que vulgui ", va assegurar la presentadora de Melodia Fm.