Quantcast

Casillas és titllat de racista per un comentari a un company a Instagram

Iker Casillas torna a estar al centre de la polèmica en les xarxes socials, i no són pocs els que l'han titllat de racista per un comentari que va fer a Instagram. I és que, el porter del FC Porto va respondre a un foto del seu company d'equip Suk Hyun-juny , amb una frase que no tothom s'ha pres bé. ..

El davanter sud-coreà del club portuguès va pujar una imatge al seu perfil d'Instagram abans d'enfrontar ahir en un amistós a la Selecció espanyola. Casillas va posar un comentari a la foto que resava "Open your eyes !!!" (Obre els ulls) . Suk Hyun-juny li va respondre amb un simple "Open amic" (Oberts amics).

Sembla que Iker Casillas estava de broma i pretenia fer un acudit, però la veritat és que a molts el comentari els ha semblat totalment desafortunat i han titllat al porter espanyol de racista.

Sigui com sigui, sembla que el futbolista sud-coreà no li haurien molestat les paraules de Casillas. De fet, tots dos jugadors tenen molt bona relació, segons es pot veure precisament en les xarxes socials. De fet, fa una setmana Suk Hyun-juny va pujar una foto al seu perfil per felicitar a l'ex capità madridista.