Quantcast

Un nen troba metamfetamina en un ou Kinder

No sabem si Jesse Pinkman o Walter White, protagonistes de 'Breaking Bad', són els responsables d'aquesta història però els detalls fan pensar que podrien ser-ho. El portal 'Mashable' ha publicat una entrada en la qual relaten la sorpresa que va trobar un nen de cinc anys d'Irlanda del Nord dins de l'ou Kinder que li havien comprat els seus pares.

Dins de la càpsula de plàstic groga no hi havia joguina, ni un cotxe ni un ninot. A l'interior hi havia una borsa de pols blanca amb aspecte cristal·lí. el nen va avisar corrent al seu pare, alertant que no li agradava la sorpresa que li havien regalat.

el pare del nen va trucar a la policia, la qual es va fer càrrec de la substància que hi havia a l'ou Kinder. Les anàlisis dels agents antidrogues van determinar que es tractava de metamfetamina, la droga de disseny que han popularitzat en la sèrie de televisió Heisenberg i el seu escuder Pinkman.

"Aquest incident suposa una gran preocupació per a tots nosaltres" , assegurava l'inspector del cas, confirmant que s'havia iniciat una investigació per determinar com va poder arribar-hi.

El popular Kinder Sorpresa s'ha convertit en un problema governamental en diversos països del món. A França, la mort d'una nena que es va empassar la joguina va provocar un debat nacional mentre que a Xile ja han decidit la seva prohibició perquè considera que podria reduir el nombre d'obesos infantils al país.