Quantcast

Felipe González: "Poso la mà al foc per Chavez i Griñán"

L'expresident del Govern Felipe González ha assegurat avui que posa la mà al foc, des del punt de vista de la "honradesa personal" , pels expresidents andalusos Manuel Chaves i José Antonio Griñán, i ha dit que està convençut que es demostrarà la seva innocència . " Sense cap dubte" , ha dit González en declaracions als periodistes abans d'assistir a una conferència sobre Veneçuela en la Casa d'Amèrica.

Chaves i Griñán han estat processats per un delicte de prevaricació administrativa , al qual el segon d'ells suma el de malversació en el cas dels ERO.

a més, i insistint en la seva "honradesa personal" , ha afegit que creu que tots dos exdirigents, que han presentat la seva baixa com a militants davant aquesta nova decisió judicial, són "innocents dels delictes que se'ls imputen" .

González no ha volgut fer més declaracions, ni valorar tampoc les paraules del secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, que, preguntat per la situació dels qui també fossin presidents del partit, va destacar que ell és un polític net. " Jo no entro en això" , s'ha limitat a respondre.