Quantcast

El nombre de vehicles matriculats creix un 11,7% el mes de maig

Les 344 matriculacions de vehicles que s'han registrat durant el més de maig, segons les dades d'Estadística, suposen un increment de l'11,7%. Per grups, les xifres mostren un increment destacat del que engloba a 'altres vehicles', amb una pujada del 45,5%, i el segueixen les matriculacions de camions i camionetes, amb un increment del 36.8%. També els turismes i el grup de motociclestes i ciclomotors ofereixen dades positives amb increments respectius del 9% i del 7,8%.

Les dades mostren també que durant els primers cinc mesos de'enguany, les matriculacions han augmentat un 6,1% respecte al mateix període de l'any 2015, i en els darrers dotze mesos l'increment ha estat del 5,9%.

La variació anual per grups indica un creixement de les matriculacions de motocicletes i ciclomotors del 17,5%, i dels turismes del 6,3%, mentre que, pel que fa a camions i camionetes, hi ha hagut un descens del 14,8%, com també ha succeït en l'apartat d'”altres vehicles”, amb una davallada del 8,1%.