Quantcast

Tamara Gorro, de MYHYV, es fa youtuber

Tamara Gorro ha decidit obrir-se un canal de Youtube , la coneguda plataforma de vídeos. Sota el nom amb el qual va batejar el seu blog, 'El Capell de Tamara' , la presentadora ha volgut sumar-se així a la moda youtuber, tal com han fet altres famosos com Gisela d' 'Operación Triunfo' o Yoli de 'Gran Hermano 15'.

la dona d'Ezequiel Garay explica en la descripció del seu vídeo de presentació que " molts de vosaltres em escribíais dient que em fes un canal de Youtube, i ja sabeu que a mi m'encanta fer-vos cas ".

la intenció de la presentadora és fer partícip als seus milers de seguidors de les seves vivències personals, anècdotes i consells esportius per recuperar la forma física, encara que assegura que "no em veureu fent l'amor amb el meu marit, al bany fent pipí, popó o dutxant" .

< p> a més, si canal tindrà cabuda la gestació subrogada , mètode pel qual ha pogut tenir a la seva primera filla, Shaila. "Seguiré informant sobre el tema sense parar i continuaré la meva lluita per intentar que es legalitzi a Espanya", explica.

De moment, la segoviana acumula prop de 100.000 visites en el seu primer vídeo de presentació. Una arribada amb magnificència.