Quantcast

Una altra mainadera gravada maltractant al bebè que té cura

Marisel Vidaurreta, la mare del petit va explicar a la premsa local que tot va començar quan Francisco, el seu nadó, va mostrar canvis en el seu comportament. Feia un mes havien contractat una nova mainadera, una dona de 41 anys i des de fa 15 dies el nadó plorava constantment i es tapava la cara a l'hora de dinar. "La idea de posar càmeres estava pautada des que l'última mainadera va marxar de casa. El dubte més gran va sorgir fa 15 dies que vam veure actituds rares: Francesc no volia menjar, no volia estar en el seu cadireta ia la nit no volia adormir-se. el que més em va sorprendre va ser el gest constant de tapar-se la cara a l'hora de dinar ", va relatar Marisel.

a mesura que els pares pensaven en la possibilitat que la mainadera podria ser la causa del malestar del seu fill , dies enrere van notar canvis també en la seva petita gossa. "Les últimes dues vegades que la mainadera va ser, la gosseta es va fer pis i es va amagar en un racó. en Francesc no notava por, sí molta inclinació quan jo me n'anava a treballar, i abans això no era habitual ", ha afegit.

el matrimoni va decidir col·locar el diumenge tres càmeres de seguretat a la sala, la cuina i l'habitació del nadó i va ser així com van poder descobrir les violentes actituds. "Ahir jo estava treballant i el meu fill de 12 anys em crida i em demana que miri tal minut. Santino estava en el seu llit mirant les càmeres de seguretat i va veure el moment exacte en què ella colpeja a Francisco amb una cullera en la cara ".

En el vídeo es pot veure com la dona el colpeja amb la cullera i després l'obliga a menjar iogurt forçant amb el cobert mentre el nen es nega amagant la seva cara.