Quantcast

Una regidora del PP assegura que els homosexuals "tenen trastocades les hormones"

"No estan bojos, per descomptat que no, però els homosexuals tenen trastocades les hormones" . Aquestes paraules corresponen a Gema Borrás, regidora del Partit Popular a l'Ajuntament de l'Olleria, un petit municipi de menys de 10.000 habitants situat a la vall d'Albaida.

Borràs va rebutjar rotundament la moció presentada per Compromís i del PSPV-PSOE que demanava defensa pública dels drets dels col·lectius de gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals i pal·liar els atacs que pateixen habitualment tots ells per part dels homòfobs.

L'alcalde de l'Olleria, Julià Engo, va haver de sortir al pas d'aquestes paraules, reprotxant a la regidora del PP que hagués fet "un judici de valor improcedent".

Malgrat que Gema Borrás va tenir opció de matisar les seves paraules i demanar disculpes davant l'assenyalat, l'oposició assegura a 'El Mundo' que no ho va fer sinó més aviat tot el contrari, assegurant que la alteració hormonal que pateixen els homosexuals era tractada mitjançant injeccions en centres sanitaris.

L'àudio de les paraules de la regidora del PP s'ha pujat a YouTube, provocant el rebuig d'un gran nombre de persones a les xarxes socials.