Quantcast

El calvari de la família de Rocío Jurado, 10 anys després de la seva mort

-

1
Deu anys després de la mort de Rocío Jurado , el seu família segueix al peu del canó donant titu

Deu anys després de la mort de Rocío Jurado , el seu família segueix al peu del canó donant titulars a la premsa rosa. Estan trencats i ni tan sols el record d'una de les cantants més famoses del nostre país és capaç de unir-los de nou. Un càncer de pàncrees se la va emportar als 61 anys deixant un testament molt repartit i generós entre els seus hereus que de res va servir perquè no barallessin i les aigües estiguessin tranquil·les. L'únic que volia és que estiguessin units, però res d'això s'ha produït entre ells en aquests últims anys, sinó més aviat tot el contrari. Guerres, insults … Dos bàndols sense el pilar del mig que el sustentava tot, Rocío Jurado . Repassem el calvari de tots els membres de la família de 'la més gran', una dècada després de la seva mort. José Ortega Cano La vida del vidu de Rocío Jurado ha estat tota una pel·lícula (de terror ) en aquests últims anys. El que va ser torero va passar una bona temporada a la presó després d'un accident de trànsit que va ocórrer en 2011 en el qual ell va donar positiu en alcoholèmia i en què va morir un home anomenat Carlos Parra . Va ser condemnat per homicidi imprudent i per un delicte contra la seguretat viària. Actualment està en un tercer grau de semillibertat i es dedica a organitzar curses de braus. El 2013 es va convertir en pare biològic d'un nen nascut fruit de la seva relació Ana María Aldon, a més de ser pare de dos nens adoptats per ell i per Jurat, José Fernando i Gloria Camila. La relació amb la cantant va acabar quan ella va morir, després de 11 anys de casats.

Atrás