Quantcast

Nou anys buscant a Yeremi Vargas

-

1
Prudència. És el que han demanat les autoritats després de l'aparició de l'enèsima pista

Prudència. És el que han demanat les autoritats després de l'aparició de l'enèsima pista sobre la sort de Yeremi Vargas, el nen de set anys que va desaparèixer en 2007 mentre jugava en un descampat als voltants de casa seva, a veïnat, a Santa Lucía de Tirajana (Gran Canària). El sospitós és un home que es troba complint condemna per abusos a menors, tot i que encara no han transcendit més dades sobre una investigació que encara s'hagi sota secret de sumari. Extraoficialment, Antena 3, ha publicat que podria tractar-se d'Antonio O., un home de 56 anys conegut a la zona com Juan el Ros. La recerca de Yeremi Vargas ha estat durant els últims nou anys l'objectiu principal en la vida de Itahysa Suárez , i una història que ha commogut tant a Canàries com a tot Espanya. Tot i els anys transcorreguts la família mai no ha desistit en l'obstinació de trobar-lo amb vida. Per la seva banda, la Guàrdia Civil ha seguit també tots aquests anys buscant i recollint informació sobe una desaparició que donis el principi es va relacionar amb un depredador sexual. Aquestes han estat les claus de la investigació en els últims anys. – La pista del Renault blanc: L'última pista fefaent i que, de fet , sembla estar relacionada amb l'home que ara s'investiga, Juna el ros, és la d'un cotxe Renault 5 Oasi de color blanc que va ser vist en els voltants del lloc de la desaparició de Yeremi. El conduïa un home la edat va situar la Guàrdia Civil entre els 30 i els 40 anys, i que portava una gorra de beisbol.

Atrás