Quantcast

Així han canviat els nois de Jersey Shore

-

1
Nicole 'Snooki' Polizzi Un dels rostres més coneguts i populars de 'Jersey Shore

Nicole 'Snooki' Polizzi Un dels rostres més coneguts i populars de 'Jersey Shore'. Als seus 22 anys decideix participar en el reality i des de llavors la seva vida va canviar radicalment. De nacionalitat xilena, amb sis mesos va ser adoptada per una família italoamericana. Durant la seva adolescència va patir problemes alimentaris que li van provocar una important pèrdua de pes. Un cop a 'Jersey Shore', Snooki va aconseguir una fama a nivell mundial que mai podrà treure de sobre. El seu estilisme tampoc passava desapercebut. Ara, quatre anys després d'acabar el reality, poc queda de la Snooki que vam conèixer. El 2012 va donar a llum al seu primer fill, Lorenzo Dominic , fruit de la seva relació amb Jionni LaValle , mentre rodava l'última temporada. Dos anys més tard venia al món la seva filla Giovanna Maria . Fa un any i mig va contreure matrimoni amb el pare dels seus fills en una cerimònia a la qual va assistir un dels seus companys de reality, Ronnie. Els que no van estar ni tan sols convidats van ser Vinny i Mike. Segons una font, “perquè Snooki no els suporta” . Després casar-se, la jove que actualment té 28 anys va canviar el seu nom per dir-Nicole LaValle. A la seva sortida de 'Jersey Shore', la seva companya Jwoww i ella van tenir el seu propi reality, el qual va durar dos anys. Ara, a més de als seus fills, Snooki es dedica a dirigir diverses línies de roba i bellesa .

Atrás