Quantcast

Ordino ja té el seu mallot commemoratiu del Tour

A falta de poc més d'un mes per l'arribada del Tour de França a Andorra, el Comú d'Ordino ja té a punt un mallot exclusiu de la cursa, dissenyat amb l'objectiu que es converteixi en un “element commemoratiu que quedi per a la història”, ha destacat el cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés. De tonalitats vermelles, amb la 'O' d'Ordino com a element més distintiu i amb Andbank com a principal col·laborador, se'n posaran 400 a la venda, a un preu de 38 euros (el cost real és de 60, ha explicat Mortés) i es podrà adquirir a diversos punts de la parròquia.

“L'equip del Comú ens va presentar el mallot, ens va semblar bé i Andbank una vegada més participa a un esdeveniment tan important per al nostre país”, ha exposat el sotsdirector de Banca País d'Andbank, Josep Maria Cabanes, durant l'acte de presentació del mallot commemoratiu, que ha tingut lloc aquest dijous al migdia. Mortés ha volgut agrair la participació de l'entitat bancària i ha aprofitat per fer una crida a població, la de la parròquia però també la de tot el país, perquè “es bolqui al màxim amb l'esdeveniment”.

D'altra banda, el cònsol ordinenc ha explicat que s'estan preparant diverses activitats lúdiques, culturals i esportives durant els dies que la cursa ciclista sigui al país, i que es faran conjuntament amb el Comú d'Escaldes. També ha explicat que el Tour portarà 4.500 persones d'organització i premsa a la parròquia, i que ja hi ha 2.500 vehicles acreditats.