Quantcast

Els Pallars, 1 de juny 2016: LA GASTRONOMIA, EIX CENTRAL DE LA FIRA DE RIALP

Aquest cap de setmana Rialp està de fira. Ja està ultimant els detalls per a la setena fira d’oficis i menestrals, una fira que es va recuperar després de deixar-se de fer cap als anys 70 i que havia estat un punt de trobada important d’artesans. Precisament una de les intencions d’aquest esdeveniment és mostrar la riquesa artesana de la zona i animar a que l’ofici continuï.

La fira també busca la dinamització turística i econòmica del municipi amb l’afluència de visitants. En aquest sentit, enguany es dedica a la gastronomia de la zona.

Als restaurants hi haurà menú especial de fira, i activitats diverses com show culinari, tallers infantils, concerts de l’escola de música del Pallars, balls tradicionals amb l’esbart Dansaire de Rialp, a més de la celebració de la Primera Copa d’Europa de Ràfting a la Noguera Pallaresa i una exhibició de doma natural de cavall.

Parlen al vídeo: GERARD SABARICH, Alcalde de Rialp