Quantcast

La Cerdanya, 1 de juny 2016: ELS AVIS I ÀVIES TORNEN A L'ESCOLA

Durant el mes de maig, els nens i nenes de l’escola Vedruna de Puigcerdà han rebut unes visites molt especials. Avis i àvies dels mateixos alumnes han tornat a les aules per explicar-los des de com era la seva escola quan eren petits o què menjaven, fins als costums de l’època o la duresa de la postguerra a la comarca. En aquesta ocasió, els alumnes de 3r de Primària han rebut la visita de l’àvia de la Berta, la Maria José, que va acceptar venir des d’Arenys de Mar per explicar les festes tradicionals del seu poble i les diferències que hi ha entre viure a la costa i a la muntanya.

Els mestres coincideixen en què tenir els avis i àvies a la classe representa una manera diferent d’aprendre i, tot i que al principi es mostren una mica tímids, sempre acaben preguntant allò que més els crida l’atenció.

El programa de Pirineus TV, la 7Mana Pirineu, dedica un dels seus reportatges a aquesta iniciativa. Es podrà veure aquest divendres a partir de les nou de la nit.

Parlen al vídeo: MARIA JOSÉ FERRAN, ÀVIA DE LA BERTA – BERTA, NÉTA – MONTSE GINESTE, TUTORA 3r PRIMÀRIA ESCOLA VEDRUNA PUIGCERDÀ – MARIONA NOVA, TUTORA P3 ESCOLA VEDRUNA PUIGCERDÀ