Quantcast

Localitzen una caixa negra de l'avió d'Egyptair

Durant el dia d'avui el Ministeri d'Aviació civil egipci ha informat que els equips que treballen en tasques de recerca de les restes de l'avió d'Egyptair a la Mediterrània havien rebut senyals que podrien conduir a una de lascajas negres.

Unes hores després que aquest senyal fos detectada, l'organisme francès d'Investigació d'Accidents Aeris ha assegurat que, amb gairebé total seguretat, els senyals detectades pertanyen a una de les caixes negres de l'avió < / strong>. Segons el director d'aquesta organització, el senyal havia estat percebuda pels equips de l'empresa Alseamar desplegats sobre el vaixell de la Marina francesa.

La detecció del senyal va ser possible gràcies al "anàlisi de les dades de radar disponibles i del senyal de socors de la caixa, que han permès definir una zona de recerca prioritària".

De moment, s'han intensificat les tasques de recerca per trobar el lloc exacte de la caixa negra i poder extreure-la en els propers dies.