Quantcast

Espanya goleja Corea del Sud en el primer amistós abans de l'Eurocopa

La selecció espanyola de futbol es dóna un festí de gols davant Corea del Sud. El conjunt entrenat per Vicente del Bosque va destrossar al seu rival en un partit que va acabar amb el resultat de 6-1. Silva, Cesc, i en dues ocasions Nolito i Morata van ser els golejadors espanyols en aquesta ocasió. Els coreans van aconseguir el gol de l'honor als 84 minuts de joc.

El partit es va disputar al Red Bull Arena, a Salzburg (Àustria). Després d'aquesta primera prova, els espanyols completen el primer amistós preparatiu amb la ment posada en l'Eurocopa que es disputarà a França aquest estiu.

El rival no va posar les coses difícils, en absolut, van ser molt fluixos. El partit passarà a l'oblit en qüestió de poc temps per a molts, però per a altres serà recordat com una data especial. Sergio Rico, porter del Sevilla FC, va debutar amb la selecció absoluta en el dia d'avui.