Quantcast

María Teresa Campos, ingressada d'urgència a Màlaga

Maria Teresa Campos es trobava gaudint d'uns dies de descans a Marbella, però la presentadora va haver de suspendre sobtadament les seves vacances aquest dimarts per acudir a urgències per un fort dolor abdominal. La periodista va haver de ser ingressada al hospital Vithas Parc Sant Antoni de Màlaga, on ha passat una nit.

Afortunadament, l'estrella de 'Que temps tan feliç' ja ha estat donada d'alta i, segons publica la revista Hola, no tindria motius pels quals preocupar-se.

Durant la seva estada a l'hospital, María Teresa Campos va rebre la visita de la seva parella, 'Bigoti Arrocet' . A la sortida del mateix el van acompanyar un grup d'amigues.

Afortunadament, tot s'ha quedat en un ensurt. "La meva mare es troba ja bé. Va començar a sentir-se malament amb dolors abdominals i se'n va anar a l'hospital on va estar ingressada perquè li fessin totes les proves" , ha assegurat el seu Terelu Campos a Vanitatis. A més, la seva filla ha assegurat que ha parlat amb ella i es troba tranquil·la.