Quantcast

La mare de Granados agredeix un reportera de Cuatro

Aquest dimecres les càmeres 'Els Matins de Quatre' s'han desplaçat fins al domicili dels pares de Francisco Granados , després que ahir sortissin a la llum alguns els luxosos regals que li feia un constructor de Valdemoro a l'exalcalde de la ciutat, i exnúmero dos d'Esperanza Aguirre.

Entre els regals de els que va gaudir el polític, actualment empresonat, apareixen clubs d'alterne, rellotges de 20.000 euros, caps de toros Miura … Alguns dels regals van ser trobats a la finca on resideixen els pares de Granados, i fins on s'ha traslladat avui Quatre .

La mare del polític, en veure que estava sent gravada, ha perdut els nervis i no ha dubtat a enfrontar-se a la periodista i al càmera que anava amb ella. "Que et vagis a gravar al teu pare!" , els ha repetit en diverses ocasions, a més de demanar-los que marxessin. Finalment, no ha dubtat a apartar la càmera amb les seves pròpies mans, i ha colpejat a la reportera primer en el braç i després a la cara.