Quantcast

Impedeixen a una ballarina pujar a un avió per portar uns pantalons "massa curts"

Una ballarina de vodevil va viatjar en avió des de Nova York a Boston amb la companyia aèria JetBlue , i fins aquí tot bé. El problema de la noia va arribar en el moment en què va haver de fer un transbord agafant un nou avió a l'aeroport de Boston amb destinació a Seattle. La jove ballarina es va dirigir a l'avió, i se li va comunicar que no podria accedir a causa de la seva vestimenta. Van considerar que els seus shorts eren massa curts , i que, per tant, no podria viatjar de manera. Ella havia viatjat hores abans amb la mateixa companyia i amb la mateixa roba sense cap problema, però després del canvi d'avió li van posar problemes.

Segons informa Maggie McMuffin, la ballarina involucrada en el cas, va ser l'hostessa la qual li va comentar que la seva vestimenta era "inapropiada". L'assumpte es va comentar amb les altres hostesses i treballadors de l'avió, fins al moment en què el pilot va haver de fer ús de la seva autoritat i decidir si la noia podria o no viatjar en aquest avió. El pilot va comunicar que havia de "posar-se una mica més de roba" , en cas contrari, se li anava a prohibir accedir a la seva butaca. "Els shorts poden ofendre a altres famílies del vol", va dir.

Les hostesses no van permetre a Maggie McMuffin lligar-se la jaqueta a la cintura per tapar-se, que és la solució ràpida que va buscar ella. No li va quedar més remei que acudir ràpidament a una de les botigues que hi havia a l'aeroport, i comprar uns pantalons nous.

La ballarina, indignada, va fer saber el que ha passat a molts mitjans de comunicació nord-americans. Davant la pressió a la qual la companyia es va veure sotmesa, van haver de rectificar d'alguna manera. Van tornar Maggie els diners que es va gastar en els pantalons i, a més, li van donar un val per poder viatjar amb ells una altra vegada de forma gratuïta.