Quantcast

El Barça ofereix 40 milons d'euros per Marquinhos

El FCBarcelona està di spuesto a invertir 60 milions d'euros en fitxatges aquest estiu. Aquesta és una quantitat que pot augmentar si les veuen tes aporten benefici. Els casos de Bartra, Munir, Adriano, Vermaelen, Tello o Douglas estan sobre la taula de les sortides.

L'staff calcula que, a altres d'alleugerir la massa salarial, vendre a jugadors que no serveixen per a Luis Enrique pot reportar 30 milions d'euros addicionals.

Mentre això no s Ucedé s'acceleren les negociacions per trobar un central que acompanyi Piqué i Mascherano i que no sigui un jugador de transició .: pugui romandre al club diversos anys per rendiment i per edat .

en aquest perfil els jugadors dors que es manegen en el mercat són Marquinhos, brasiler del París Saint Germain, i Blind, central del Manchester United, que, a més, pot jugar de lateral i de mig centre.

La pol ivalencia és un requisit que sempre ha estat present en les valoracions dels tècnics per contractar un jug ador.

< p> Segons ha Trascend anat dels hipotètics 90 milions d'euros que es disposen el Barça podria invertir 40 en la contractació de Marquinhos que aquesta temporada ha tingut un paper menor en els esquemes del tècnic francès Laurent Blanc.

Luis Enrique ha arribat a aquesta determinació perquè la velocitat i el caràcter corrector del central de la canarinha fan que sigui la parella ideal per a Piqué en un moment en què Mascherano ha arribat a els 32 anys i es planteja seriosament abandonar la disciplina del club català.

l'entorn de Marquinhos ha fet constar que, malgrat comptar amb ofertes de la Premier League, prefereix acceptar l'oferta que li ha arribat des de l'Barça.

Aquest és un inter és que ja es va percebre en anteriors temporades però que no va acabar quallant per diferents motius.

< p>

A més de central z urdo Marquinhos pot jugar com a lateral esquerre i així cobrir la baixa d'un altre brasiler, Adriano Correia, qu i, després de sis anys abandonarà la disciplina barcelonista

el Barça entén que Marquinhos pot ser el central de la propera dècada i el jugador creu que arribar a l'entitat catalana va saber sa un salt qualitatiu en la seva carrera i un al·licient per jugar al costat de Neymar jr.