Quantcast

Shakira esmenta Piqué en la seva nova cançó 'La bicicleta'

Shakira i Piqué són la parella de moda. Ja sigui pels rumors d'embaràs, de noces o per donar-ho tot en el concert de Coldplay, tots dos sempre estan en boca de tots. Però molt més quan Piqué fa alguna declaració polèmica en les xarxes socials. En aquesta ocasió, la culpa que es parli del futbolista la té la seva parella.

I és que l'últim tema de la colombiana 'La bicicleta' , al costat del seu paisà < strong> Carles Vives, fa una menció especial al pare dels seus fills, Milan i Sasha.

" Si Piqué algun dia li mostres el Tayrona, després no voldrà anar-pa 'Barcelona " , diu una de les estrofes. Fins i tot, una de les vegades que ho repeteix, la cantant afegeix el possessiu 'el meu' : "Si al meu Piqué li mostres el Tayrona, després no voldrà anar-pa 'Barcelona" .

Shakira fa referència al parc natural de Tayrona, un paratge situat a la Regió Carib de Colòmbia.

Amb aquesta estrofa, l'artista colombiana demostra que té present al seu noi en tot moment .

Pots escoltar aquí la cançó.