Quantcast

El Parc del Sorteny acull diumenge un 'bany de bosc' per celebrar el Dia Europeu dels Parcs

El Parc de Sorteny acull el proper diumenge 5 de juny un 'bany de bosc' per celebrar el Dia Europeu dels Parcs. L'activitat serà gratuïta i va dirigida al públic adult per la concentració i el silenci que demana. Alguns dels beneficis que reporten aquestes disciplines són el restabliment dels fluxos naturals d'energies internes, obrir i enfortir el cos, equilibrant els sistemes interns i guiant l'energia vital per vincular-se millor amb la natura.

Després de la pràctica es farà una excursió guiada amb el responsable de Medi Ambient per descobrir el paisatge, la flora i la fauna, més característics del Parc. Els interessats en assistir a l'activitat hauran de presentar-se a les 9.30 h a l'oficina del Parc de Sorteny i es recomana la reserva prèvia al telèfon de l'Oficina de Turisme 878 173 o bé al correu electrònic [email protected]