Quantcast

Daniel Rodríguez, el primer Míster Espanya gai

Daniel Rodríguez és el nou Míster Espanya que ha conquistat el títol de la major bellesa del país. És de Tenerife, de professió quiromassatgista, i es va imposar a la resta dels 48 aspirants amb els seus ullassos blaus i els seus músculs. No obstant això, no és notícia només per això, sinó perquè ha confessat que és homosexual amb molt d'orgull, convertint-se en el primer que ho diu obertament en aquest certamen.

El jove de 23 anys assegura que els organitzadors del concurs i els seus propis companys no sabien res i que era gai perquè "porto la meva orientació sexual amb naturalitat i no ho vaig considerar fonamental ", tal com explica en una entrevista a ABC.

"Un homosexual pot ser tan viril com un heterosexual" , afirma Rodríguez , que espera que la seva condició no creu que sigui un impediment per a presentar-se a altres certàmens a nivell europeu i mundial. El seu antecessor, l'ex concursant de 'Gran Hermano' Alejandro Nieto, no va poder presentar-se per ser pare d'un nen.

És més, el jove model diu que creu que entre els seus companys havia algun més gai perquè "diuen que tenim un radar per reconèixer a altres" . Està solter i deixa la porta oberta a concursar en realities, encara que prefereix gaudir del moment.