Quantcast

La família de Mario Biondo assegura que va morir ofegat per un cable i que el seu cos va ser modificat

El 31 de maig de 2013, Mario Biondo moria sota circumstàncies estranyes a casa seva. A dia d'avui, tres anys després de la seva mort, encara hi ha moltes incògnites que resoldre sobre el succés que va desencadenar la desaparició del càmera de 'MASTERCHEF'.

Els pares de Biondo s'han llançat al carrer per posar en discussió la sentència de la justícia espanyola, que va assegurar en el seu moment que la seva mort s'havia produït per un suïcidi.
Giuseppe, el pare del càmera, assegura que no està gens clar aquest argument, assenyalant que té clar que va ser ofegat per un cable. "Al coll hi ha un solc de vuit centímetres compatible amb la marca d'un cable, no amb la d'una pashmina ", peça amb la qual es va penjar, presumptament, el càmera sicilià.

La família de Mario Biondo considera que hi ha moltes incongruències en el cas per resoldre. Giuseppe explica que la forma en què va ser descobert el cos del seu fill li causa molts dubtes. "Les cames estaven rígides en una avançat estat de rigor mortis. Algú li va col·locar en aquesta posició" , concreta.

Des de l'entorn de l'ex de Raquel Sánchez Silva asseguren que la Policia Nacional espanyola ha anat donant girs sense rumb en el cas. "Primer era un suïcidi, després va passar a ser un accident, al·ludint a un joc autoerótico (…) Espanya està cobrint una cosa inversemblant, alguna cosa escenificat. la Procura està de la nostra part: ha demanat una rogatòria internacional i també totes les fotos originals de l'escena del crim i l'autòpsia, que finalment ha arribat a nosaltres després de dos anys i mig ", conclou.